Весна. Велика Вогне-куля

Весна буяє квітами
І ніжною травою,
Верби гнучкими вітами
І першою грозою.

Назад всього лиш місяць
Зима скувала світ,
Ще був мороз великий
І віхола, і сніг.

Легкий качає вітер
Прекрасних вишень квіт,
Такий духмяно-ніжний
І білий, наче сніг.

Черешні, сливи, груші
І терну рясно-цвіт
Пахучою красою
Заполонили світ.

Джмелі, комахи, бджоли
Святковий свій танок
І пісні веселкові
Весні дарують в строк.

Високо в високості
І поряд на землі
Співають наші гості
Крилаті і малі.

Відродження природи,
Пробудження життя.
Ллє злато з високості,
Яскраво нам сія

Велика Вогне-куля
В короні, із даля.
Тепло, весну дарує…
Всміхається Земля.     29. 04. 2013.


Рецензии
Красивая у вас весна с цветущими садами и лугами, шаловливым ветром.
Прекрасно пробуждение природы.
Брависсимо.

Дорошенко За   07.05.2022 16:28     Заявить о нарушении