Прекрасна й велична

Прекрасна й велична,
Як зірка яскрава сія
В космічному просторі
Рідна планета Земля.

І квітка тендітна,
І річка маленька –
Домівка надійна,
Людино, планета оця.

Як будемо в мирі
І злагоді жити,
Людей і природу
Любити,

Воду й повітря,
Життя цінувати,
Землю і пташину
Захищати, зберігати,

Тоді Природа – Мати
У часі майбуття
Нам захист подарує
Й продовження життя.
Квітень 2010р.
(на прохання Веселої Р. М.)


Рецензии
Вдохновенно воспели мать Землю ,Планету нашу, которая из Космоса кажется маленькой яркой звездой. И завещали беречь Планету нашу и всё, что на ней.
Брависсимо.

Дорошенко За   02.05.2022 17:38     Заявить о нарушении