zалиш

Залиш мене,
мені краще не буде.
Я назавжди залишуся такою
дурною.
І я розумію,
що терпіння не вічно,
не хочу, щоб хтось переймався мною.
Залиш емоції та турботу іншим,
тім кому гірше, тім хто знесилений.
Я не тримаю тебе, ти це знаєш.
Так чому ти ще не пішов?
Я навіть двері тобі відкриваю,
а ти закриваєш їх знову і знов.
І все по колу знову, спочатку
тихе мовчання вбиває - нас.
...
Це напевно з серії
"Найгірші Людські Розправи":
коли ти кричиш,
а в відповідь тобі безмовність та цілковита тиша.
які за цей час ти устигнув зненавидіти,
все завдяки мені...
я не пишаюсь цим, знай.

Так чому ти ще тут?
я чую тебе прекрасно,
можеш не кричати, на жаль не допоможе
мені прикро це признавати:
адже все нічого зовсім мені не допоможе
хочу відповісти на всі твої питання,
але мій голос забрала душа
і вона більше ніколи
вона не віддасть мені його ніколи назад...


Рецензии