Я чаклун

Я чаклун,я зроблю тобі диво
І в волосся вплету тобі квіти
Ти чудова,ти дуже красива
Як без тебе коханої жити

Як без тебе дивитись на зорі
Усміхатися сонцю без тебе
Я не знаю іншої долі,
я не хочу іншої долі
І не бачу блакитного неба

Коли вітер,стану стіною
Я лиш твій,я поруч з тобою
Твої очі,знайомі повсюди
Залишайся навіки зі мною
Залишайся навіки зі мною.....


Рецензии