Resulting in waiting

Rain drops,
           touching window.
Mind blows,
           with some figures.
I am stuck,
           all my fears.
Scary?
           dying out...
Tremble,
           with anxiety.
Saviour,
           coming rescue.
Father,
           help me out.


Рецензии