Наркотикдиз ваъ лагь куьне!

Гележегдин чlугу план,
Шаддиз гьала уьмуьр жуван.
Гьакl пуч мийир вуна ви чан,
Чирвилерин къекъуьгъ рекье,
Наркотикдиз "ваъ" лагь куьне!

Гьакъикъат за лугьун дустар:
Рикlе тура чlехи къастар,
Тамамара лап гьар са кар.
Хер твамира дидед рикlе,
Наркотикдиз "ваъ"лагь куьне!

Закай зерре къвемир квез хъел
Ктаб,дафтар эциг метlел,
Элдив рахух "ширин" мецел,
Гьакъикъатдин къекъуьгъ геле,
Наркотикдиз "ваъ" лагь куьне!

Жув рапунлай аслу мийир,
Чир хьухь ваз кар ийир-тийир,
Наркотик я-касдин эхир.
Датlана кьил яхъа вине,
Наркотикдиз "ваъ" лагь куьн


Рецензии