Сплести би доленьку та з кв тами!

 
( текст песни)


1.Усе життя кудись спішу
По трасі з перешкодами,
Мов білка в колесі лечу,
Усе життя з пригодами!

2.Поспіти треба, тут і там,
Біжу, мов неприкаяна!
І не дивуюсь вже рокам
Дібровами осяяна!

3. Де під смерекой щастя є
Кохання, що незміряне,
Джерельний струмінь світом б"є,
Я там легка, окрилена!

Приспів:

1Сплести би доленьку та з квітами
Червоной рутою обвитою,
З Смарагду обійматись вітами,
Та щоб була талановитою!

2.Сплести би доленьку омріяну,
Коханням щирим всю засіяну,
Не бігти, не летіти по світу
Від ранку раннього і до темна!

3.Сплести би доленьку заручену
Зі щастям, сумом не закручену.
І веселитись, посміхатися,
Коханням тільки перейматися!


Рецензии