***

Унсиздик.Ойлар мени мазалайды.
 Айыптымын ба,билмеймин,жазалайды.
Ашылган козбен коретиниммен,
жумылгандагынын айырмасы кайда?

Карангылыктан каша алмай келем.
Бари де отеди,мунайма деп ен.
Отерин кайдам,жатталар ойда
10-ымда биткен балалыкпенен.

Айтылган созден магына кетти.
Откенин сени калай озгертти?
Кешегинменен бугингин бирдей
Жасын оссе де,ойын оспепти.

Осы да жетер,орнымнан турайын,
Алдымнан шыгар киындык дайын.
Озиме озим саттилик тилеп,
Озиме озим тирек болайын.
 


Рецензии