The Dream

Проснувшись утром, себя вспоминал другим
I killed my mind yesterday, I killed…
Внимания в центре был нелюдим
In order to save our dream.

Всё мерзкое оторвав, оставил реалиям мирским
Maybe you ask me "What do you mean?"
Я улечу, ты улетаешь, мы улетим -
for only one reason -
              my yesterday's dream.


Рецензии