Зелёные глаза

Твої, такі зелені очі…
До пояса густа коса.
Вони - по справжньому жіночі,
І в них уся твоя краса.
Вони виразно все роскажуть,
Що є в житті, чого нема.

То дзеркало душі
І видно в них твій цілий світ.
І відчувається той легкий,
Граційний та невибагливий політ.

І бачать ці красиві очі
Все, що кругом навколо
Таким, які вони самі.
Малюють «на стеклі узори»,
На полотні вечірньої зорі.
Такі картини бачать,
Що їх не написати.
Словами не можливо росказать,
І музикою теж не обіграти.
(с)


Рецензии