Разве виновата, что люблю?

Хіба я винна, що кохаю?
Скажи мені чия вина?
Скажи мені, нужбо, благаю
Бо я вже випита до дна.
Я не прошу тебе, не мучу
Не набридаю цілий день,
Я усього лиш сильно скучу,
І моє серце - то мішень.
Легенький доторк - я вже таю,
І всемов марево навколо,
І я повільно забуваю,
Що ти - моє замкнуте коло.


Рецензии