Мить прощання

Не залишай мене... Не смій!
Я так не хочу, любий, чуєш?
Кажу тобі, ти тільки мій,-
Бо серце ти лише вгамуєш...

Прийде весна в мої сади,
Розквітнуть перші ніжні квіти.
На цій землі твої сліди,-
І твої, милий, рідні діти...

Тримай в душі цю мить прощання,
І хай летять скоріше дні...
З тобою там, моє кохання,-
Яке давно живе в мені...
21 02 2016 р
Вікторія Р


Рецензии