Шiстсот шiстдесят шiсть знакiв для тебе

І кожен ранок буде іньшим.
І кожен день буде таким
Неначе десь,якась можливість
Залишилась поза картин.
Яких тобі є все ще мало,
Ти хочеш більшого-пустись
Повір мені,біжим до краю,
До обрію своїх надій.
І все,чого нам заманеться-
Здобудемо з тобой удвох.
Перегортаючи сторінки-
Не роблячи в житті зупинки.
Чекає нас з тобою щастя,
Нас ще згадають-
І напишуть.
То ,може, повість,чи роман.
Про незвичайне те кохання
Про нескінченне рифмування-
Моїх віршів.
Лише тобі.
Дивись,
Чарівне небо сяє,
Скарбами тисячи сторічч.
І ми так будемо з тобою
Зірками...
Дивна ота такая річ...
А поки марю я тобою
І мої мрії-білий дим.
Що треба-то лише почути.
Повірити,що ми зробім.


Рецензии