Троянда

Троянда в саду розквітла
красива і неповторна
Шипи заважають зірвати її
І ти будь немов та троянда.

  "Роза"
Роза в саду расцвела
красива и неповторима
Шипы мешают сорвать её
И ты будь словно та роза.


Рецензии