***

Весна навшпиньках підійшла,
Поклала палець на вуста.
Сказала: "Тс..!" Й не чула я
Капель дзвінких з під стріхи.
Бо взимку ще зійшли сніги,
І спів весняної ріки
Ми не почули. Бач як!
Не дала дітям втіхи.


Рецензии