There are...

THERE ARE MOMENTS, I WISH TO FORGET,
THERE ARE THINGS, I DON'T WANT TO REGRET,

THERE ARE TIMES, WHEN I TRY MAKE IT THROUGH,
THERE ARE PEOPLE, THAT SAYS – IT'S NOT TRUE.

THERE ARE TIMES, WHEN I JUST WANT TO LEAVE,
THERE ARE FEELINGS, I WANT TO BELIEVE,

THERE ARE FRIENDS, THAT WILL SHOW ME THE WAY,
THERE IS SOMETHING I LEARN EVERY DAY.

THERE IS POWER I GET FROM ABOVE,
AND IT'S CALLED VERY SIMPLE – IT'S LOVE.

I FEEL WARM AND SO COZY INSIDE
ALL I WANT – IS JUST YOU BY MY SIDE!


Рецензии