Геро не вмирають

Пам'ятайте своїх героїв,
Що боролись за ваше життя.
Подолайте високі забори,
Щоб не знали вони забуття.

Поважайте свою Україну,
Щоби ті, хто заритий у землю
Не дарма захищали руїни,
Вільною бачили  рідну неню,

Сильними бачили своїх нащадків,
Незламних чужою гурбою.
Не треба вбиватися, татко,
Марною журбою.

Напишу на великім полотні:
"Навіть плями на сонці зникають.
Вічна пам'ять Небесній сотні,
Герої не вмирають!"


Рецензии