Тариф

Сплати за тарифом,
Інакше- за штрафом.
Борги не зникають,
Вони все ще наші.

    ———

          Що запозичене-
          Те вже не власність.
          Хто за узбіччям-
          Сплатив. Та невчасно.


Рецензии