Лист для ветерана

І склонившись стоїш на колінах
Перед людом схиливши голову
Весь величний статурой, високий
Все мовчиш на суді перед богом


Ти про вічне давно позабув,
Позабув мати рідну й долину
Встань же солдате!
Знайди свій путь
І додому іди на вкраїну!..

Там тебе вже давно чекають
Пам'ятають героя славного
Що весь люд від біди рятуючі
За життя, покладаючи власне

Тож вставай солдате з колін
І не треба схиляти голову
Ти достатньо сьогодні зробив
Тож для тебе звучать ці оплиски...

P.S- OTAKOV


Рецензии