Китайський мопед

         


Мiй китайський мопед, в нього два колеса.
Краще транспорта нет, заявляю я вам.
Мiй китайський мопед, розсiкае поток.
А квадратний бочок крепко сжат помiж ног.
Мiй китайський мопед,эй ви лузери геть.
Їду я сто км, не догонять мене.


               
Китайський мопед,китайський мопед.
Вiн круче чем самий кайфовий айпед.
Китайський мопед,китайський мопед.
Усi дiвки липнуть як мухи на мед.


 
За китайський мопед, багато грошей дають.
На китайський мопед, усі дівчата клюють.
Мій китайський мопед, єталон красоти.
Він реве як ведмідь і тікають менти............



Китайський мопед,китайський мопед.
Вiн круче чем самий кайфовий айпед.
Китайський мопед,китайський мопед.
Усi дiвки липнуть як мухи на мед.


Рецензии