кохаю

Твої очі такі блакитні
І усмішка найкрасивіша
Твої риси мені найдорожчі
Я пам'ятаю твоє обличчя

Я пам'ятаю твої обійми
Ніжні руки, і любляче серце
І твої губи солодкі все кличуть
Мене до тебе..

Серце знову забило ритми
Знові жити мені кортить
І кохаю тебе до нестями
І з тобою я хочу жить

Розумію тебе з кожним словом
І кохаю все більше і більше
І мелодії ритму у серці
Задають тобі нові мотиви...
 P.S - OTAKOV


Рецензии