М й АнГеЛ

Мій ангел коханий, ніжний,
Знаю ти завжди поряд.
Ти, як сніг білосніжний,
Гріє мене твій пильний погляд.
Ніколи мене не лишаєш,
Твоя вірність ніби лебедина,
Бо напевне добре знаєш,
Що я вразлива дівчина.
Мій ангел, я тебе кохаю,
Ти кожну мить зі мною.
Тільки про одне тебе благаю -
Не лишай на одинці з журбою.
Забери мене, полетимо крізь хмари,
Твої могутні два крила
Здолають всі злі чари
І додадуть мені тепла.
Охоронцю мій небесний,
Захищаєш завжди від зла,
Ангел добрий та чудесний,
Ніхто мене так, як ти, не зна.

Анастасія Стойчан


Рецензии