На остановке Развод

Вони розбіглись на станції
              "Розлучення",
Кожен прямував в свій бік.
Тепер у потягів різні
               сполучення,
А на душі в обох -
       глибокий біль.


То, може, варто повернутись
На станцію одну і ту ж,
Розлучення, як сон страшний
                забути?
Образа - то підступний вуж.


Але ж ви хочете простити,
Усі ж думки про неї,
                чи не так?
Гординю варто відпустити,
Життя відчувши знову смак.


А вихід є, - у компромісі.
Покиньте потяги разом,
Сюрприз чекає на зупинці
"Примирення", - стара-нова
               Любов... (16.02.2016)


   Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
   Україна, м. Хмельницький.


Рецензии