морю

Почуй мене, будь ласка, миле море,
почуй мене за ті десяткі міст,
крізь шум яких я так тобою хвора,
як злободенним рухом – реаліст.

Я бачу сни про тебе кольорові,
де я щаслива більше ніж колись.
Вони холодні, зовсім не цукрові,
зимові сни про глибину і вись.

Почуй мене, будь ласка, миле море,
які б катрени кинути до ніг?
Зустрінь мене, раптове і просторе,
у час, коли розтане чорний сніг.


Рецензии
Красивое, эмоциональное и мелодичное стихотворение.
Я не знаю украинского языка, но текст поняла. Понравилось!
Спасибо, с теплом душевным.

Лесная Ягода   28.01.2020 13:06     Заявить о нарушении