Житомир

Тут відсутні славнозвісні масштабні споруди,
Та краса природи вабить навіть черствих прагматиків,
Не з’їжджаються без приводу з відусюди люди
Та вражають гостей міста історичні пам’ятки.

Тут немає метушні мегаполісів,
Кожен вільно прямує по справі,
В місті миру спокійно і затишно,
У повітрі смак ласощів тане.

Часом в жартах місто висміюють,
Та лиш ті, які в нім не  бували,
Шкода тих,  хто  плітками живиться
Тому ми на них не  зважаємо!

Наше місто сміливе і мужнє
Справжні кіборги нас захищають,
І в країні немає людини,
Яка 95-ту бригаду не знає.

Творча молодь – не словом, а ділом –
Культурне життя піднімає,
І завдячуючи натхненню,
Street art обертів набирає!

Наш Житомир , побутом змучений,
Був утомлений  і довго спав…
Чуєш з  Замкової гори лунає дзвін ? –
Прокидатися час настав!


Рецензии