***

До зір високих я не рвусь
До зір високих я не рвусь
Живу собі, як Бог дає
Можливо, я і помилюсь-
життя дається лиш одне
Не хочу в бруді я заснути:
Пустих надій,німих бажань
Всю цінність світу не відчути.
Серед буденності змагань.
Йдучи дорогою обману
Я світлом правди хочу йти .
Можливо й прикладом не стану,
але свій шлях хочу знайти
Нехай мене за це осудять,
що я не є така як всі
Камнями слів поранять груди.
Ударять гнівом по –щоці
Я не зламаюся від вітру
Осудження моїх думок
Я далі буду йти як світло
ще більш відважним буде крок


Рецензии