В рш. Чому я так тебе люблю?

Чому я так тебе люблю?
І мрію про тебе вечорами?
Чому я сам себе корю?
Шукаю нас далекими краями?

Чому мій сон цілком пропав?
І апетит кудись утік?
Чому тебе я покохав?
Буття разом нам нарік?

Чому так близько,поряд,тілом?
І так далеко ти душею?
За тобою плив я, Нілом.
За тобою - за зорею.

V. Hnatiuk 17.02.2016


Рецензии