В рш. Моя Хвороба

Ти – мій наркотик.
Я на тебе «підсів».
На твій ніжний дотик,
на гру відчуттів.

Ти – моя хвороба.
Я тобою захворів.
Моя винагорода,
різноманіття кольорів.

Ти – моя. Навіки.
Тебе нікому… не віддам.
Від любові викину ліки,
пройду з тобою… по літам.

V. Hnatiuk 13.02.2016


Рецензии