В рш. Vive, valeque

Життя надто коротке…
Для дрібних образ, нерозумінь.
Що немов грому рокіт,
що немов біль від падінь.

Життя надто прекрасне…
Для байдужості і зла.
Тому живи ти вчасно,
Роби більше добра.

Життя…надто просте,
для зайвих проблем, переживань;
життя…надто святе,
для не потрібних коливань…

V. Hnatiuk 12.02.2016


Рецензии