В рш. Якби ти була

Якби ти була б морем -
я б у тобі потонув;
Якби була б ти полем -
Я б у тебе порину^в.

Якби ти була лісом -
я б у тобі загубився;
якби ти була мисом -
я б у тобі розчинився.

Якби ти була б моєю -
я б тебе не відпустив;
якби ти була зорею -
себе для тебе б присвятив.

V. Hnatiuk 08.02.2016


Рецензии