В рш. Quo Vadis?

В нашому лісі,
де тишина вбиває спокій,
де мій дух ховає таємниці,
де я чекаю стільки років:

Відчайдушніший хлопчина,
що по-справжньому любив,
ту одну, немов дитина,
в тому лісі загубив.

ЇЇ шукав, і крок за кроком,
по дорозі йшов прямій,
спіткнувся, упав ненароком,
кричав про нестерпний біль.

Нікого поряд не було,
Але водночас, були всі,
В лісі тому все гуло,
В лісі тому, що в сльозі.

Кричав, але ніхто його не чув.
Кричав, ніхто на поміч не прийшов.
Хлопчина душу стрепехнув.
Тепер повз душу його шов.

V.Hnatiuk. 16.01.2016


Рецензии