Зун ракъина кучуда

Гарун савда яман хьана йисарив,
Уьмуьрдин зур, вуч бейхабар алатна.
Вуч аквазва, кьвед жез ава вилера,
Фикирмир гьа, зун кIевера галатна.

Фейи йикъар, уьмуьрдин са легьзе тир,
ТIалар рикIив, рикI цIарарив агудай.
Белки яхцIур кукIуш ятIа уьмуьрдин
Къелем рикIе, зун ракъина кучуда.


Рецензии