В рш. Oxymoron

Я - ніч ,
Вона - день ;
Я - сяйво свіч ,
Вона - вогонь пісень.

Я - ліси і гори ,
Вона - курортів пісок ;
Я - ріднії двори ,
Вона - задвірок.

Я - дощ ,
Вона - ясна погода ;
Я - широта площ ,
Вона - свобода.

Я - доля гірша ,
Вона - обуза ;
Я - дух вірша ,
Вона - моя муза.

V.Hnatiuk. 28.12.2015


Рецензии