В рш. Пошук

Скільки ж днів і ночей,
я думав про тебе, марив про нас.
Мріяв побачити глибокість очей,
красу твоїх рук, волосся окрас;

Скільки ж днів і ночей,
я не спав,заснути не міг:
перебирав серед сотень речей,
жадав почути твій сміх.

Скільки ж часу бродив я в лісах,
намагався найти любов серед нас.
Скільки ж часу читав по вустах.
Да і що значить це слово – «Час» ?

V.Hnatiuk. 13.01.2015


Рецензии