Дагъларин

Атай чIавуз чими къужах ахъайда
РикI гьа вич кьван чIехиди я дагъларин.
Яш нефесдин яшарилай пара я
Гьавиляй кьил рехиди я дагъларин.

РикI акуна са жигъирдив агудна,
Гаф акуна зун шегьредиз алудна,
Руьгь акуна кьакьанарал акъудна
Къастар тамам экуьди я дагъларин.

И кьакьанвал къилихара гьатна зи,
ТIални шадвал са епинал кIватIна зи.
Шух  жегьил  тир, юкь тIимил кьван къатна зи
Хъелни-хъверни векъиди я дагъларин.


             


Рецензии