В рш. Ген й природи

Виходиш з будинку,
ідеш в вільний світ;
зупинись… на хвилинку,
і побач весни цвіт.

Квіт відчуй запах,
і шелест дерев;
побач сонця спалах,
Дзюрдчання джерел.

Пройдись по стежинці,
на небо зирни;
побач прекрасне…в краплинці,
у мріях засни.

Зрозумій геній природи,
чарівність лісів,
прикрасу свободи,
і минущість часів.

V.Hnatiuk. 05.01.2015


Рецензии