Вне времени - укр

Поза часом.

Останній сніг місто з весною вітає,
на теплу бруківку клаптями лягає.
Я йду на вечірку, одягнений в краще,
закоханий вперше, не знаючи, нащо.

17.02.2016

Вірш навіяно світлиною Олександра Фролова "На згадку про сніг"

Подстрочник:
Последний снег поздравляет город с приходом весны,
ложится хлопьями на теплую брусчатку.
Я иду на вечеринку, одетый в лучшее,
влюбленный впервые, не ведая, зачем.


Рецензии