Погляд

Я подивився на твої гарні очі і настрій піднявся сам по собі
Це так спонтанно та природно ...
Що навіть ніякі слова не передадуть заспокійливу тишу в парку ...
Це природній маркетинг дитинко,
Емоційно романтичний лайф хак,
бі біп ... Марсік крейзі стаіл о Боги!


Рецензии
Це так спонтанно та природно ...

Татьяна Королёва-Манько   17.02.2016 22:50     Заявить о нарушении