Спогади...

Чи пам’ятаєш ти той день?,
Чи пам’ятаєш ти той час?,
Коли перетнулися наші із тобою
Стежки тернисті?!.
А серця?! Серця
Уражені стрілою Амура
Вивели на скрижалі життя
Те звичне й неповторне
Водночас «кохаю!»
Чи пам’ятаєш ти?
Чи не забула ще,
Як ми кохали понад міру
Один одного?!
Та, ні! Забула! А то б ніколи,
Ти не вчинила б так зі мною!
Тепер свій біль, свою журбу
Я в океані сліз топлю…

М.Жарновський 16.12.2007р.


Рецензии