tyt

Десь далеко там ти спиш.Сама.
Десь же близько у думках.Вона.
Десь, де я зустрів... тебе - нема.
Зима.

Тут зі мною ти стоїш.В думках.
Тут зі мною ти не спиш.В думках.
Тут зі мною будь скоріш.В руках.
В руках.

Хочу втопитись лише в тобі.На мить.
Хочу, хочу напитись води.Кипить.
Пірну у твій кришталь.Жаль - на мить.
Як жить?


Рецензии