Молитва

Там, де хати бузком покриті,
Дніпро пініться із-за порогів,
Навчали нас свій край любити
І люто ненавидіть ворогів.
  Настав час змін в житті бурхливих.
  Тягли до себе все, хто що встиг.
  Вже не кохали, "секс робили".
  Ненавидіть навчилися других.
В сумному краю вишень стиглих,
Де діти завчасно посивіли,
Господи, дай будь ласка, сили,
Зле перестати ненавидіть.
  Прошу не грошей і не влади,
  Щоб щирим серцем усих простив.
  Щоби синів не брали у солдати
  І так, як Ти, любити ворогів.


Рецензии