шaliю

Спогади, ті ніжні промені.Я гріюсь.
Здогади, ті хтиві бремені.Надіюсь.
Погляди, ті вічні кремені.Іскріюсь.
Але живу.

Обернись, до мене опустись.Я тлію.
Озирнись, до неба подивись. Вовк виє.
Доторкнись, до мене пригорнись.Шалію.
Наяву.
А.Супрун


Рецензии