Природа може все

Природа може все,
помститись людству.
Вулкан,цунамі,землетрус,
засуха,паводок,пожежа-
це є природні явища,
які мають силу Божества.

Людина- егоїст,
живе заради себе.
Не думає про те,
що скоро все зітре
зі світу очага
й не буде більш життя.

Ми люди гості цього світу,
то ж будьмо милосердні,
щоб знов сюди прибути,
і нас чекали люди,
і всі ті Божества,
які тихенько сплять.

Але людина не дає,
поспати довше їм,
своїми вибриками й злом.
Тоді когось виним,
та тільки не свою істоту,
а чужих людей.

Людство зробило цей клопіт
і завело  в тупий куток.
Тоді приходить цунамі і торнадо,
щоб розхльобати  світ.
І розпочати все спочатку,
бо вже нема початку.

Усе іде в круги,
не має не кінця і не початку,
по кругу вертимося ми,
починаєм все спочатку,
але існує цей кінець,
та тільки для добра.

Хто знайшов добро,
кохання і тепло,
то й вже у том Раю.
в своєм Раю він зупинився
і більш в круги не попаде,
а буде милуваться, зігріваться.

Всіх закликаю  я тепер,
давайте будемо разом
з теплом і іскрою кохання,
йти вперед з добром,
у ногу разом з цим теплом
й не будем обертаться!


Рецензии