bez meж

мимоволі ти ідеш сюди
вже знайомі і ти десь іди
до мене.

і в полоні почуттів пливем
в телефоні відчуттів знайдем
шалене.

не топися ти від меж
не корися їм авжеж
бентеж.

я с тобою і ти тут
прочитай же мій статут
без меж...
А.Супрун


Рецензии