pro love

Солодко ти застрягла у душі моїй.
І лечу по небокраю, і пливу, і все гадаю:
"Зовсім скоро побачу тебе
Із небес".

Золотко, ти простягла свій сувій із мрій.
І сиджу мов завмираю, і живу, і все читаю:
"Я так хочу в обійми до тебе...
Як треба!"


Рецензии