Гора

Грози немає ще, але
Вже якесь небо червоне…
І в серці, і в подумах зле,
Бо в красному небі, ворони.

У чорному їхньому кра…
Якась благодійна отрута
І небо неначе гора…
Це значить – гроза ось-ось буде.

А що нам чіплятись до слів?
У кожному кра… споконвічно
І хмари чужинських богів,
І наша українська звичка…

Грози ще немає, але,
Чорніє гора, що над нами…
І в серці, в подумах зле…
Та може попустить, з роками?


Рецензии
Дуже добре!!! Дякую!!!

Виктор Плут   11.03.2016 17:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.