Ти, кохала!

Ти, кохала! А де був я?
Як навколо цвіла кульбаба!..
А ти кохала не короля,
А якогось такого жабу…

Із калюжі в калюжу я
Перестрибував наче майстер…
А ти кохала не короля,
А якесь отаке нещастя…

Ти, кохала! А я де був?
Де мої почуття і вічі?
Ти, кохала! А я не чув.
Так якого... впадати в відчай?

Так і треба мені, пробач:
Я, кохаю, а ти, не бачиш.
Так і треба мені – не бач!
Бо я сам собі не пробачу!



Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.