Зи умудар, зи хиялар...

Зи умудар,зи хиялар.
К!ват!из туна,гам авур кас.
Зи харувал,зи ц!арувал,
Магълубарна,рам авур кас.

Зун къужахдай ахъай тийиз,
Гъилерикай цам авур кас.
Игисна зун вичин хурув,
Рик!ер санал жам авур кас.

Баятлухда мурт!авай руьгь,
Куьк!уьнарна шам авур кас.
Умуддикай яргъа хьанвай,
Пашман гуьгьуьл хам авур кас.

Назик са ц!ир къацуз хвена,
Шаксуз хвена там авур кас.
Закай свас на яшараваз,
Вичикайни чам авур кас.


Рецензии