Цуьк ганайт1а

Вуч хъсан тир вун варз хьана,
Зун ракъиниз элкъвенайтlа.
Сад муькуьдаз даях хьана,
Чун сад-садахъ гелкъвенайтlа!

Зун къизилгуьл,вунни-билбил,
Вуч хъсан тир багъ хьанайтlа.
Фидачир хьи уьмуьр сефил,
Гьамиша чаз рагъ хьанайтlа!

Зун са балугъ,вунни яз гьуьл,
Лепейрал вин зун хьанайтlа.
Акъатна цуьк,гуьрчег я чуьл,
Къизилгуьл цуьк заз ганайтlа!

Зи уьмуьрдиз атана вун,
Цуьк хьана зав агатнайтlа.
Ашкъидин цlу кармашна зун,
Дердер,гум хьиз,алатнайтlа !


Рецензии