Cпогади вiд зоряних iмперiй

Коли весь світ зливається в єдине
І заливає дощ життєву сушу,
Я розкриваю штори і гардини
І викидаю у вікно всю душу.
Всі мої радощі, переживання, туги,
Як музика вриваються крізь тишу,
Всі 200 Ватт душевної напруги
Навколо світ здіймають і колишуть.
А потім ніч ховається за хмари,
Солодкий ранок розкриває двері,
Дарує серцю неповторні чари
І спогади від зоряних імперій!


Рецензии
Дуже цікавий, оригінальний вірш!!! Дякую Вам величезне!

Елизавета Бащева   17.02.2016 01:04     Заявить о нарушении
Дякую Вам величезне за відгук!))))

Инна Бессараб   17.02.2016 01:06   Заявить о нарушении